6720 Szeged, Arany János utca 7. VI. emelet +36 (62) 898 203 +36 30 619 96 07
Jelentkezz induló informatikai képzéseinkre!
GYIK
Mi a teendő, ha szerződő felet / tanulót szeretnék módosítani?

Kérelmet kell küldeni  központi levelezési címünkre ajánlott levélben. Ebben az esetben szerződésmódosító adatlapot küldünk a szerződésben megadott címre, melyet az adatokkal kitöltve és aláírva vissza kell juttatni hozzánk.  A módosítást követően egy aláírt példányt  visszajuttatunk a szerződő félnek.

Mi a teendő, ha számlát szeretnék kérni?

Felnőttképzési Intézményünkkel  kötött szerződés számviteli bizonylatnak minősül, így Intézményünk külön számla kiállítására automatikusan nem kötelezhető. Amennyiben számla kiállítását kéri, szíveskedjék ajánlott levelet küldeni központi levelezési címünkre.

Kérhetek kisebb törlesztő részletet? Ha igen, hogyan és mennyit?

A kisebb törlesztő részlet iránti kérelem szerződésmódosításnak minősül, tehát az csakis írásban, a központi iroda levelezési címére küldött ajánlott levélben kérhető. Minden kérelem egyénileg kerül elbírálásra. A kérelem benyújtásakor kérjük megindokolni a kisebb törlesztő részlet okát és kérjük megküldeni az ezt alátámasztó dokumentumokat.

Kérhetek fizetési haladékot? Ha igen, hogyan és mennyit?

A fizetési haladék iránti kérelem szerződésmódosításnak minősül, tehát az csakis írásban, a központi iroda levelezési címére küldött ajánlott levélben kérhető. Minden kérelem egyénileg kerül elbírálásra.  A kérelem benyújtásakor kérjük megindokolni a fizetési haladék okát, szükség szerint dokumentumokkal alátámasztva, illetve a kért haladék kezdő és végső időpontját.

Mi az IEC International Education Center Kft. központi irodájának levelezési címe?

6720 Szeged, Arany János utca 7. VI. emelet

© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO