6720 Szeged, Arany János utca 7. VI. emelet +36 (62) 898 203 +36 30 619 96 07
Jelentkezz induló informatikai képzéseinkre!

Cégünkről

Cégünket 2011-ben alapítottuk és 2012 tavaszán indultak első csoportjaink. Azóta is több, a felnőttképzésben nagy tapasztalattal rendelkező munkatársunkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy a képzéseinket maximális elégedettséggel, hasznos gyakorlati tudással felvértezve végezzék el a résztvevőink.

Kezdetben csak informatikai oktatással foglalkoztunk, azonban később további, úgynevezett soft skill képzéseket is kidolgoztunk a megnövekedett, főként a vállalati igények kielégítése érdekében. Az elmúlt 10 évben több ezer magánszemély sajátította el az informatika különböző ágát – beleértve a GINOP 6.1.2-es, az állam és az EU által támogatott IKER I-II. képzéseket is - illetve több száz céges munkavállalót oktattunk a GINOP 6.1.6 keretén belül is, amellyel a dél-magyarországi régióban az egyik legsikeresebb, legmegbízhatóbb képzők lettünk.

A legfontosabb küldetésünk, hogy olyan gyakorlatias, piacképes tudást adjunk a képzésben résztvevőinknek, amellyel elérhetik a saját maguk által kitűzött céljaikat, amellyel megállják helyüket a világban. Mindezt kitűnő szakemberekkel, kiscsoportos formában, rugalmas tananyagfejlesztéssel, Live online és/vagy kontaktórás formában tudjuk biztosítani.

© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO